lørdag 21. september 2013

Lørdag og scullForrige helg fikk jeg kjøpt meg gull scullen fra Kremmerhuset, som
nå star på spisebordet sammen med den sorte lysestaken som
også er fra Kremmerhuset.
Fri frakt i nettbutikken denne helgen, mulig jeg må klikke 
hjem noen greier :)

Her nytes lørdagen, nydelig høst vær og ingen planer for kvelden :)

Ha en fin lørdag!

Klem Rita

6 kommentarer:

 1. Det er så rart at vi kan ha noe som er så skummelt, å ikke direkte vakkert til pynt, men det er noe med denne hodeskallen som tiltrekker oss. rare vi er, min scull står i skapet i stua....He he. Den lysestaken er et must...Ha ein fin lørdag, masse klemmer fra Ann Elin :O)

  SvarSlett
 2. Tøft da! Ja, den lysestaken har jeg i gullfarge jeg og den er så fin inne på badet! Scullen skulle jeg hatt ja, men den har ikke komet i hus her ennå. Jeg tygger litt på det og har egentlig veeeeldig lyst på den...Kos deg i kveld kjære deg! Det ser så rolig og fredfullt ut på disse bildene dine, helt utrolig vakker stemning føler jeg :)

  Klem, Anne

  SvarSlett
 3. Kjempekult!!
  Ha en fin lørdagskveld Rita:)
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 4. Halloen, Rita. jeg er en tur innom bloggen, denne plakaten får du på Hviit. Den er jeg så fornøyd med, sitter å ser på den nå...;O) kuul å mange forskjellige farger og bokstaver. Lykke til med handelen. Klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 5. Hei igjen Rita! Jeg visste ikke at du også heter VALSTAD, det er ikke sååå mange som heter det. Hvor kommer navnet ditt fra...du heter jo det samme som meg da ;)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. Hei igjen Rita! Jeg visste ikke at du også heter VALSTAD, det er ikke sååå mange som heter det. Hvor kommer navnet ditt fra...du heter jo det samme som meg da ;)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett