mandag 14. oktober 2013

Planlegging av bildevegg


Har lagt ut de akuelle bildene på stuegulvet for å planlegge
hvordan jeg vil ha det på veggen. Har flyttet de frem
og tilbake, men etter mye om og men så endte jeg
opp med p bli mest fornøyd med dette oppsettet.
Ser dette greit ut eller?

Ha en flott mandag og ukestart!

Klem Rita

4 kommentarer:

 1. Synes det ble kjempefint jeg! Du kan jo bare variere eller supplere som du vil når du har så forskjellige bilder. Lekent og artig oppsett som samtidig er veldig stilig :)) God smak har du :) Klemmer i fleng fra meg til deg! <3

  Anne :)

  SvarSlett
 2. Hei Rita og takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min, så trivelig med noen ord fra deg! Hihi, personlig, så har jeg ikke funnet noe julepynt som jeg liker ennå, så det lover godt for lommeboka. Det eneste jeg vet jeg SKAL kjøpe til jul, er en nisse fra Maileg som tillegg til den jeg kjøpte i fjor. Jeg kom for sent da, så fikk bare tak på en, den siste de hadde igjen i butikken. Jeg liker ikke å overpynte, så kurga med julepynt er ikke så veldig innholdsrik. Bedre med få store og virkelig "MUST HAVE"- ting, så Mailegnissen føyer seg inn i denne rekken da, hahaha! Ha en strålende dag kjære du :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Dette ser bra ut, å det er smart å legge bilder ned på gulvet får oppheng og planlegging, det pleier jeg også å gjøre :)Har fått litt sansen for bilder som er hengt opp helt tilfeldig uten rette linjer i overkant eller nedkant... Ha en fin dag. Masse varme klemmer Ann Elin :)

  SvarSlett